Tatar ze świeżo siekanej polędwicy z esencją lubczykową podany z cebulą, ogórkiem kiszonym, domowymi piklami oraz pieczywem na naturalnym zakwasie.
Klasyczny smalec z cebulką, grzybowy na bazie podgrzybków oraz buraczkowy z buraczków podwędzanych na drewnie czereśniowym. Całość podana z chlebem na domowym zakwasie oraz domowymi piklami.
Krem borowikowy na wywarze jarskim podany na puree ze szczypiorku w towarzystwie prażynki z kaszy gryczanej oraz pudru szczypiorkowego.
Polski rosół na wywarze drobiowym podany z domowymi kluseczkami.
Żurek na wywarze z domowej białej kiełbasy na żytnim zakwasie serwowany z puree ziemniaczanym, jajkiem na miękko i podgrzybkami.
Sałata rzymska z kurczakiem w cieście z białka jaj, kremowymi krokietami z beszamelu w towarzystwie pomidorów koktajlowych, świeżego ogórka podawana z dressingiem z anchois oraz grzanką z pesto pietruszkowym.
Mix sałat z wędzonym serem kozim na ciepło, dressingiem malinowym na bazie octu balsamicznego, pestkami słonecznika, miętą oraz chrupkami z kuskusem.
Dorsz w cieście piwnym z tymiankiem podany na gulaszu z cieciorki w sosie pomidorowym, z kremem paprykowym, groszkiem oraz koprem włoskim.
Stek ze schabu marynowany w cebuli i tymianku podany z ziemniaczkami pieczonymi na maśle, jajkiem sadzonym oraz mixem sałat z dressingiem z musztardy francuskiej, miodu i cytryny.
Kurczak supreme na kremowym sosie z sera pleśniowego podany z karmelizowaną, malinową gruszką, potrawką z brokułów i nerkowców oraz puree ziemniaczanym.
Kiszka ziemniaczana własnej produkcji podana na kaszance z wątróbką z sałatką z kiszonego czosnku, jabłkami, buraczkami i domowymi piklami ogórkowymi.
Stek z polędwicy wołowej podany na maśle rozmarynowym z domowym bigosem oraz ziemniakami w sosie tatarskim z dodatkiem sosu pieprzowego na bazie Jacka Daniels’a.
Stek z antrykotu podany na maśle rozmarynowym z domowym bigosem oraz ziemniakami w sosie tatarskim z dodatkiem sosu pieprzowego na bazie Jacka Daniels’a.
rosół z kluseczkami
pomidorówka z kluseczkami
pierś z kurczaka, frytki, coleslaw
dorsz w cieście, frytki, coleslaw
placki ziemniaczane z gulaszem, coleslaw
spaghetti z klopsikami w sosie pomidorowym
makaron coquillettes w sosie serowym
lody, owoce i bita śmietana
Wypiekane na miejscu ciastko z płynną, gorącą czekoladą podane z coulis z owoców leśnych
Mus jabłkowo-cynamonowy podany na kruchym cieście z chrupiąca bezą, domowymi lodami zabaglionymi, całość polana sosem karmelowym.
pomarańcza, grejpfrut, mix
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, 7UP, Schweppes Tonic, Lipton Ice Tea
pomarańcza, jabłko, czarna porzeczka, grejpfrut, pomidor
Szeroki wybór rodzajów
Jasne, ciemne, pszeniczne, miodowo-imbirowe z maliną
Prosecco, Aperol, woda gazowana, pomarańcza
Wódka, cointreau, sok żurawinowy, sok z limonki
Rum, limonka, cukier trzcinowy, mięta, woda gazowana
Vermouth, Prosecco, sok z limonki
Whisky, angostura, brązowy cukier, woda gazowana
Tequila, sok pomarańczowy, syrop grenadine
Wiśniowa, śliwkowa, malinowa, pigwowa, orzech laskowy
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij